Cashback acties op daglenzen Alcon en Bausch&Lomb

Cashback acties op daglenzen Alcon en Bausch&Lomb

Geschreven op 5/06/2024

Zie de wereld helder met daglenzen

Cashback acties van Alcon en Bausch + Lomb!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent zon, zee en… scherp zicht! Bij Optiek Van Gorp zijn we dol op daglenzen, en we hebben goed nieuws: Alcon en Bausch+Lomb hebben cashback acties op hun daglenzen!

Waarom zijn daglenzen zo geweldig? Laten we het even opsommen:

Ultiem comfort:

Elke ochtend open je een nieuwe verpakking met frisse lenzen die je na een dag gebruik gewoon weggooit. Geen gedoe met reinigen en onderhoud! 

Sport en contactlenzen:

Of je nu gaat surfen, wandelen of dansen op een festival, daglenzen zijn jouw ideale sportmaatje. Ze blijven tijdens het sporten gewoon zitten, zonder hinderlijke spiegeling of vervorming. En als je per ongeluk een bal in je gezicht krijgt, is het met lenzen veel minder vervelend dan met een bril. 

Zomerse vibes:

Met lenzen in mis je niets van al dat moois rondom je met vakantie. Bovendien zorgen de lenzen voor betere waarneming van drukke en levendige kleuren. Zo zie je die zonsondergang op het strand nóg intenser! 

Cashback acties:

Alcon

Koop nu twee 30-packs Dailies Total1 (sferisch, multifocaal of torisch) óf twee 30-packs Precision1 (sferisch of torisch) en ontvang een cashback van €15.

Koop nu twee 90-packs Dailies Total1 (sferisch, multifocaal of torisch) óf twee 30-packs Precision1 (sferisch of torisch) en ontvang een cashback van €25.

Bausch + Lomb

Koop nu Ultra ONE DAY contactlenzen en profiteer van de cashback acties. Bij aankoop van vier 90-packs wordt de aankoopwaarde van één pack teruggestort op je rekening. Tot een maximum van €95.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je ogen stralen deze zomer en geniet van de vrijheid van daglenzen. Vraag onze contactlensspecialist naar de mogelijkheden tijdens jouw vakantie of festival.  Deze acties lopen nog tot en met 31 augustus 2024.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips