Céline: TRIOMPHE

Céline: TRIOMPHE

Geschreven op 29/05/2024

Céline

Triomphe

Céline is een iconisch brillenmerk dat bekend staat om zijn eigenzinnige en minimalistische monturen. Laten we eens dieper ingaan op hun Triomphe-collectie.

Arc de Triomphe - Paris

Céline’s stijl is ingetogen en elegant, met strakke lijnen en een focus op tijdloze ontwerpen. De Triomphe-collectie is een eerbetoon aan deze esthetiek. De brillen en zonnebrillen uit de Triomphe collectie zijn afgewerkt met het iconische Céline-logo uit de jaren 70. Het Triomphe-logo van Céline werd oorspronkelijk gecreëerd door oprichtster Céline Vipiana, wiens auto ooit in Parijs vlak voor de Arc de Triomphe stilviel. Vipiana raakte direct geïnspireerd door de ketting rondom het beroemde Franse monument, en zo werd de Celine Triomphe geboren.

Eerbetoon aan de geschiedenis

Toen Hedi Slimane in 2018 aantrad als creatief directeur van CELINE, bracht hij een frisse kijk en een nieuwe visie voor het merk met zich mee. Zijn komst markeerde een belangrijk keerpunt in de geschiedenis en ontwerprichting van het merk. Slimane staat bekend om zijn minimalistische, edgy en jeugdige benadering van mode. Onder zijn creatieve leiding maakte hij een weloverwogen keuze om het “Triomphe”-logo opnieuw te introduceren in de collectie van Céline, een embleem dat eer betuigt aan het erfgoed van het merk en het tegelijkertijd een moderne touch geeft.

Verscheidenheid aan ontwerpen

Céline Triomphe-zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, afgestemd op verschillende smaken en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar oversized monturen die glamour uitstralen of strakke, minimalistische ontwerpen voor een ingetogen look. Het logo is terug te vinden op de veren van Céline-zonnebrillen, een subtiele maar impactvolle plaats die een vleugje elegantie en identiteit aan de eyewear toevoegt. 

 

Céline’s Triomphe-zonnebrillen bieden een verscheidenheid aan stijlvolle ontwerpen voor verschillende smaken. Van gedurfde vierkante monturen tot tijdloze vlindervormen, er is een exemplaar voor elke stijl. Als je op zoek bent naar een chique accessoire dat mode en functionaliteit combineert, is de Triomphe-collectie een uitstekende keuze!

De collectie brillen en zonnebrillen van Céline is bij Optiek Van Gorp te verkrijgen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips