De Kinder OogCheckWeken

De Kinder OogCheckWeken

Geschreven op 18/09/2024

OogCheckWeken

Zorg voor de ogen van je kind, begin vandaag!

Vandaag starten de OogCheckWeken, een initiatief speciaal gericht op schoolgaande kinderen. Gedurende deze weken nodigen we ouders en kinderen uit om een oogonderzoek te laten doen en meer te leren over hoe je de ogen van je kind gezond kunt houden.

Best normaal om een paar keer per week te douchen, elke dag gezond te eten, je tanden te poetsen en af en toe naar de tandarts te gaan, toch? Maar hoe vaak laat jij jouw ogen checken op bijziendheid? Misschien wel nooit? Vreemd, want je ogen gebruik je altijd.

Waarom zijn de OogCheckWeken belangrijk voor kinderen?

Kinderen gebruiken hun ogen intensief tijdens het leren en spelen. Regelmatige oogcontroles kunnen helpen om problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, zodat je kind optimaal kan presteren op school en genieten van zijn of haar vrije tijd.

Wat kun je verwachten tijdens de OogCheckWeken?

Gratis oogonderzoeken voor kinderen: Kom langs voor een gratis oogonderzoek door onze ervaren optometristen, speciaal gericht op de behoeften van kinderen.
Informatie voor ouders en kinderen: Leer samen meer over ooggezondheid, de nieuwste brillen en contactlenzen voor kinderen, en hoe je de ogen van je kind kunt beschermen tegen schadelijke invloeden.

Hoe kun je meedoen?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan de OogCheckWeken. Bezoek onze optiekzaak of maak een afspraak online. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Zorg voor de ogen van je kind, begin vandaag!

Mis deze kans niet om de ogen van je kind de aandacht te geven die ze verdienen. Kom langs tijdens de OogCheckWeken en ontdek hoe je het zicht van je kind kunt verbeteren en behouden.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips