Jaarlijkse vakantie 2024

Jaarlijkse vakantie 2024

Geschreven op 22/06/2024

Zomerse zichtpauze: Optiek Van Gorp gaat even op vakantie

15 - 20 juli 2024

De zomer is weer in volle gang, en we hebben allemaal nood aan wat ontspanning. Tussen 15 en 20 juli 2024 nemen we even onze zomerbreak. We gaan even onze batterijen opladen en onze ogen de kost geven aan al het moois dat de wereld te bieden heeft.

We hopen dat jullie ook kunnen genieten van deze zonnige periode en dat jullie je ogen goed beschermen met een stijlvolle zonnebril. Hier zijn een paar heldere tips om je zicht scherp te houden tijdens onze afwezigheid:

Lenzen en onderhoudsproducten: Heb je nog lenzen nodig? Of is je lensvloeistof bijna op? Bestel ze nu, zodat je zeker niet zonder komt te zitten.

Zonnebrillenparade: Ga je zelf op vakantie? Vergeet niet om je favoriete zonnebril mee te nemen! Of kom langs voor onze sluiting en ontdek onze nieuwste collectie trendy zonnebrillen en scoor een nieuw exemplaar! 

Oogbescherming: Zon, zee en… zonnebrillen! Maar denk ook aan je ogen tijdens het zwemmen. Een goede zwembril beschermt je ogen tegen chloor en zout water. Wist je dat je vanaf €49,- al een zwembril op sterkte kan verkrijgen bij ons?

Zomerse oogmode: In heel wat Europese landen is een reservebril verplicht als je met de wagen op vakantie gaat. Laat je bril én reservebril voor je vertrekt nog eens bijstellen en door ons nakijken. 

We zien jullie graag terug vanaf 22 juli, met een frisse blik!

Tot binnenkort!

Met zonnige groeten, Team Optiek Van Gorp

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips