Najaarsactie multifocale glazen - 2de bril, slim gezien!

Najaarsactie multifocale glazen - 2de bril, slim gezien!

Geschreven op 28/09/2024

Ontdek een wereld van precisie

Bij Optiek Van Gorp kan je rekenen op brilglazen van de beste kwaliteit: van enkelvoudige tot multifocale glazen en van glazen voor je leesbril, computerbril, autobril of zonnebril. Bovendien helpen we je graag aan meer comfort tijdens je vrije tijd met een specifieke sportbril. 

Bij Optiek Van Gorp geloven we in een gepersonaliseerde benadering waarbij we gebruik maken van geavanceerde meettechnieken en innovatieve brilglazen. Zo kunnen we iedereen de beste oogzorg op maat aanbieden. Weet je niet zeker welke glazen het best geschikt zijn? Kom langs en samen vinden we de brilglazen die perfect bij je passen.

Scherp zien, zowel ver als dichtbij

Herken je dit? Je wil een etiket lezen, maar krijgt de tekst niet scherpgesteld. Hou je de tekst verder van je af, dan lukt het wel. Dat noemen we ouderdomsverziendheid of presbyopie, een perfect normaal verschijnsel dat hoort bij het ouder worden. Gelukkig zijn er steeds nieuwe technologieën op vlak van multifocale glazen die je in alle omstandigheden scherp laten zien.

Ouderdomsverziendheid is een bekend kijkprobleem dat kan optreden vanaf je veertigste. Je krijgt het lastig om dichtbij scherp te zien: de letters in de krant, op je smartphone of op een etiket zijn zo klein! Bij schemerlicht en vermoeidheid wordt het zelfs nog moeilijker. Het kan dat je hoofdpijn en vermoeide ogen krijgt. Presbyopie ontstaat doordat de ooglens met de jaren minder flexibel wordt en niet langer automatisch scherpstelt op alle kijkafstanden. Heb je twijfels? Spring dan zeker bij ons binnen.

Dé oplossing voor bestaande en nieuwe brildragers

Met een multifocale bril kan je scherp zien vanop elke afstand met slechts één bril. Bij dit type van brilglazen vloeit de vertesterkte geleidelijk over in de leessterkte. Maar ook als je voor ver geen bril draagt is een multifocale bril een goede optie. Je hebt de keuze uit standaard multifocale glazen of volledig gepersonaliseerde maatwerk multifocale glazen. de regel is: hoe beter ze zijn aangepast aan je kijknoden en -gewoontes, hoe soepeler je kan schakelen tussen ver, tussenafstand en dichtbij, hoe groter het comfort en hoe sneller de gewenning. Wij vertellen je er graag meer over. Kom langs en we vinden samen de brilglazen die perfect bij je passen.

De leesbril

met een leesbril zie je de kleine lettertjes opnieuw scherp, maar kan je enkel en uitsluitend dichtbij scherp zien op één enkele afstand. Uiteraard is het ook bij een leesbril van belang dat de glazen perfect afgestemd zijn op de unieke pupilafstand en sterkte van jouw ogen. Daarom zijn een goede meting een glazen op jouw maar van groot belang.

Najaarsactie Multifocale glazen

2de bril, slim gezien!

Een tweede paar glazen voor de computer of tijdens je hobby? Dat is slim gezien! 

Verwen je ogen en ga voor een tweede paar glazen dat naadloos aansluit bij je levensstijl. Wat je ook nodig hebt, kies je voor een 2de paar glazen aan uitzonderlijke voorwaarden.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips