Oakley nieuwe modellen: QNTM Kato, RSLV, Lateralis + nieuwe kleuren

Oakley nieuwe modellen: QNTM Kato, RSLV, Lateralis + nieuwe kleuren

Geschreven op 9/09/2024

Ontdek de Nieuwe Oakley Modellen voor Najaar 2024

Dit najaar introduceert Oakley een reeks innovatieve en stijlvolle sportbrillen die zowel functionaliteit als mode combineren. Laten we een kijkje nemen naar enkele van de meest opvallende modellen: de QNTM Kato, Lateralis en RSLV. Daarnaast komen er ook weer heel wat nieuwe kleurcombinaties bij in reeds bestaande modellen. Hieronder werd een Sutro x Fortite Midas gelanceerd. Hiernaast vinden we in de najaarscollectie onder andere ook in de Sutro, Sutro Lite, Sutro Lite Sweep, Radar EV en Flak 2.0 XL nieuwe kleuruitvoeringen. Op onze sportbrillenwebshop EYESPORT.BE kan je de nieuwe modellen ontdekken!

QNTM Kato

De QNTM Kato is een baanbrekend model dat de grenzen van design en technologie verlegt. Met zijn naadloze, wrap-around lens biedt de QNTM Kato een ongeëvenaard gezichtsveld en bescherming. De bril is uitgerust met Oakley’s gepatenteerde Prizm™ Lens Technology, die kleuren en contrasten verbetert voor een scherpere en duidelijkere zichtervaring. De lichtgewicht O-Matter™ frame en de Unobtainium® neuspads zorgen voor een comfortabele en stevige pasvorm, zelfs tijdens intensieve activiteiten.


Lateralis

De Lateralis combineert een sportief ontwerp met geavanceerde technologieën. Deze bril is ideaal voor atleten en mensen met een actieve levensstijl. De Prizm™ lenzen verbeteren de zichtbaarheid in verschillende lichtomstandigheden, waardoor je altijd optimaal kunt presteren.


RSLV

De RSLV is ontworpen voor degenen die een veelzijdige en duurzame zonnebril nodig hebben. Met zijn robuuste constructie en volledig omrand montuur is de RSLV perfect voor zowel dagelijks gebruik als extreme avonturen. De bril is voorzien van impactbestendige lenzen en een flexibel frame dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. De Prizm™ Lens Technology zorgt ervoor dat je altijd een helder en scherp zicht hebt, ongeacht de omgeving.

Sutro Fortite Midas uitvoering

De Sutro is een van Oakley’s meest iconische modellen en komt dit najaar in een opvallende Fortite Midas kleur. Deze limited edition kleurvariant geeft de Sutro een luxueuze en unieke uitstraling. De grote, cilindrische lens biedt een breed gezichtsveld en optimale bescherming tegen de zon. De Prizm™ 24K lenzen verbeteren de kleurweergave en het contrast, waardoor je alles in levendige details kunt zien. De Sutro in Fortite Midas is niet alleen een statement piece, maar ook een functionele keuze voor elke gelegenheid.

Hiernaast vinden we in de najaarscollectie onder andere ook in de Sutro, Sutro Lite, Sutro Lite Sweep, Radar EV en Flak 2.0 XL nieuwe kleuruitvoeringen.

Ontdek deze nieuwe collecties bij ons in de winkel of op onze webshop!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips