Oakley TDF 2024 Collectie

Oakley TDF 2024 Collectie

Geschreven op 29/06/2024

Ontdek de 2024 Tour De France™ Collectie van Oakley

De Tour gaat vandaag weer van start. Oakley, het iconische sportbrillenmerk, heeft net als de voorbije jaren een speciale collectie uitgebracht ter ere van de Tour De France 2024. Deze collectie is geïnspireerd op de energie van de race en de iconische leiderstruien die tijdens de Tour worden gedragen. De collectie wordt geleverd met een bijhorende TDF microbag en case.

1. 2024 Tour De France™ Latch™

De 2024 Tour De France™ Latch™ is een opvallende zonnebril met een uniek patroon dat de essentie van het peloton vastlegt vanuit een luchtperspectief. Het patroon, in klassiek Tour-geel, toont niet alleen de uitdagende beklimmingen en opwindende snelheden van de race, maar eert ook de langdurige samenwerking tussen Oakley en de Tour De France. Bij nader onderzoek onthult het subtiele vormen die doen denken aan het Oakley-logo. De Latch™ heeft een klassieke keyhole-brug en een interne kick-up functie, zodat je hem aan je shirt kunt vastklikken wanneer je hem niet draagt. 

2. 2024 Tour De France™ Sphaera

De Sphaera is een andere nieuwkomer uit de collectie. Met een Matte Geel montuur en Prizm Road brillenglazen, biedt deze zonnebril een stijlvolle en functionele keuze voor fietsers en sportliefhebbers.

3. 2024 Tour De France™ Encoder Strike

De Encoder Strike, met een Black Ink frame en geel patroon en Prizm Road Black lenzen, is ontworpen voor optimale prestaties tijdens het fietsen. Het strakke ontwerp en de geavanceerde lenstechnologie maken deze bril ideaal voor de fanatieke wielrenner.

Als Oakley Flagship store is deze collectie bij Optiek Van Gorp te verkrijgen. Ze is gelimiteerd, dus snel zijn is de boodschap!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips