Oakley x Fortnite Collectie

Oakley x Fortnite Collectie

Geschreven op 15/05/2024

Oakley x Fortnite

Oakley heeft in samenwerking met Fortnite een exclusieve collectie brillen uitgebracht. 

Hydra

Een van de opvallende modellen is de Oakley X Fortnite Hydra.

De Hydra Fortnite is geïnspireerd op de Razor Blades en heeft een halfrandloos ontwerp. Het gebogen ontwerp van de pootjes wordt geaccentueerd door het Oakley-logo op de pootjes en het Fortnite-logo op het glas. De zonnebril wordt geleverd met Prizm™ 24K-glazen, die kleur en contrast versterken. Op de glazen is het symbool van het meest begeerde item in de strijd gegraveerd: de Victory Crown van Fortnite Battle Royale.

De Hydra Fortnite is perfect voor gamers en liefhebbers van opvallende zonnebrillen. Met zijn cyanblauwe Color-Shift-lak en unieke details is deze zonnebril een echte blikvanger!

Helux

Het tweede model uit de collectie is de Oakley X Fortnite Helux.

De Helux Fortnite heeft een extra groot montuur gemaakt van lichtgewicht O Matter™-materiaal. Het montuur is gewikkeld in een opvallende cyanblauwe colorshift kleur, die geleidelijk overgaat naar helder. Deze zonnebril maakt gebruik van Oakley’s exclusieve Prizm Gaming™ 2.0-lenstechnologie. Deze lenzen filteren 30% van het blauwe licht van LED-schermen (400-500 nm), waardoor je een helder en scherp zicht hebt tijdens intense gamesessies. Ze verminderen ook de schittering van OLED- en LED-schermen, waardoor je ogen worden ondersteund tijdens het gamen. De ultradunne pootjes zijn compatibel met headsets en zorgen voor de ultieme comfortabele pasvorm. De verstelbare Unobtainium™-neuspad biedt een antislip grip en maakt het mogelijk om de bril aan te passen aan jouw voorkeur. Het extra grote montuur zorgt voor een geoptimaliseerd gezichtsveld, ideaal voor gamen.

Met de Oakley X Fortnite Helux kun je dichter bij het verdienen van de Victory Crown in Fortnite Battle Royale komen. Een episch ingrediënt voor elke gamer! 

Icon Door

Als Oakley Icon Door zijn wij Premium Oakley verdeelpunt. Beide modellen, de Fortnite Hydra en Fortnite Helux, zijn dan ook exclusief te passen en te verkrijgen bij Optiek Van Gorp.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips