Silhouette Eyewear: Al 25 Jaar Lang Dé Keuze Voor Ruimtemissies

Silhouette Eyewear: Al 25 Jaar Lang Dé Keuze Voor Ruimtemissies

Geschreven op 28/08/2024

Silhouette Eyewear

Al 25 Jaar Lang Dé Keuze Voor Ruimtemissies

Silhouette Eyewear heeft een bijzondere band met de ruimtevaart. Hun Titan Minimal Art-brillen zijn al sinds 2000 een vaste keuze voor NASA-astronauten. Deze brillen zijn ontworpen om de extreme omstandigheden van de ruimte te weerstaan, dankzij hun lichtgewicht en robuuste constructie zonder schroeven of scharnieren. Dit maakt ze ideaal voor zowel ruimtemissies als het dagelijks leven op aarde.

We stellen met trots de vijf nieuwe bemanningsleden van de collectie Titan Sun 2024 voor:

NASH: De sportieve pilootbril met dubbele brug en atletische lijnen.
NEIL: Een klassieke mannelijke vorm die toppresteerders op het lijf geschreven is.
ADARA: Een stijlvol vrouwelijk model met een brede, tijdloze look.
CALEUM: Een modernistische uniseks versie, modieus en lichtjes oversized.
GLENN: De professionele uniseks pilootbril die schittert in de kenmerkende stijl van Silhouette.

Hoewel de Titan Minimal Art altijd bekend zal staan om zijn baanbrekende ontwerp zonder schroeven of scharnieren, betekent de nieuwe collectie een kwantumsprong vooruit op technologisch vlak – met dank aan de hyperflexibele veren die alle aardse logica tarten. Een prachtig eerbetoon aan 25 jaar randloze brillen en oogbescherming tegen ultraviolette stralen, en dat met amper 2 gram schitterend Oostenrijks vernuft. 

Technische vernieuwing

“We hebben de beste kenmerken van de Titan Minimal Art Sun van de afgelopen 25 jaar naar een hoger niveau getild met technische upgrades van het ontwerp en de hoogwaardige materialen,” zegt Michael Schmied, CMO van de Silhouette Group en kleinzoon van de oprichters van het bedrijf.
De laatste verbetering is een wig van geperst titanium die overgaat in de flexzone en het scharniergedeelte makkelijker bereikbaar maakt. De veren zijn voorzien van ultraprecieze flexzones en drukpunten. De neusbrug is 20% dunner en verfijnder, met de meest esthetische look tot nu toe.

Brillen en zonnebrillen

Al jarenlang is Optiek Van Gorp verdeler van de brillen van Silhouette. 

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips