Sportbrillen: het wordt een mooie sportzomer

Sportbrillen: het wordt een mooie sportzomer

Geschreven op 13/06/2024

Sportbrillen

Het wordt een mooie sportzomer

We gaan een mooie sportzomer tegemoet, met heel veel sportieve evenementen. Het verschil tussen winst en verlies zit hem in de details. Álles moet kloppen om te kunnen pieken op het juiste moment. Niet alleen de conditie en mindset moeten tiptop in orde zijn, ook je materiaal moet optimaal in orde zijn. Hierbij hoort ook een goede sport(zonne)bril.

Maatwerk

Een aangepaste sportbril: onmisbaar voor wielrenners, zeilers, roeiers, zwemmers en tal van andere atleten. De juiste sportbril is tegenwoordig maatwerk. Uiteraard is de juiste sterkte het startpunt, maar ook gecurvde monturen, meekleurende of contrastverhogende glazen zijn vandaag de standaard voor zowel recreatieve sporters als topsporters. Bij Optiek Van Gorp staan we al jaren bekend voor ons groot aanbod aan sportbrillen met en zonder brilsterkte. Sporters komen bij ons op bezoek vanuit alle landshoeken en zelfs vanuit het buitenland voor hét perfecte exemplaar.

Al meerdere jaren zetten we 'de sportbril' centraal op onze sportbrillenwebshop en aparte instagramfeed. Ons thema 'sportbrillen' past dan ook perfect bij de sportieve zomer die we tegemoet gaan. Op naar goud!

Enkele van de hoogtepunten van de komende maanden op een rij:

EK Voetbal (14/6-14/7)

BK tijdrijden (20/6) & BK Wegrit (23/6)

Tour de France (29/6-21/7) & Tour de France Femmes (12/8-18/8)

Olympische Spelen (26/7-11/8) & Paralympische Spelen (28/8-8/9)

Grand Prix van België (26/28/7)

Eyesport by Optiek Van Gorp

Geniet je niet enkel van sport kijken, maar ook van zelf te beoefenen? Dan kan het investeren in een kwalitatieve sportbril zeker de moeite waard zijn. Nog tot en met 31 augustus 2024 geniet je van -15% korting bij aankoop van een Oakley Sportbril met originele Oakley brilglazen op correctie.

Een zwembril op sterke kan je bij ons al verkrijgen vanaf €49,-. Ideaal om tijdens de zomermaanden op vakantie uren in het zwembad door te brengen.

Meer dan genoeg leuks om deze zomer naar uit te kijken. Hoeveel medailles zouden we met ons kleine landje binnenhalen?! Natuurlijk kijken we ook naar wat voor mooie sportbrillen onze atleten op hun neus dragen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips