Theo Eyewear: Balloons

Theo Eyewear: Balloons

Geschreven op 14/10/2024

New theo Family

Balloons

Bij Theo Eyewear houden ze van unieke ontwerpen en speelse details. De nieuwste collectie 'Balloons' is een viering van de luchtvaart en avontuur, geïnspireerd door de majestueuze luchtballonnen die over de horizon zweven. 

Met modellen die namen dragen als 'Basket', 'Parachute' en 'Hot Air', belooft deze collectie niet alleen je zicht te verbeteren, maar ook je stijl naar nieuwe hoogten te tillen. De 'Basket' is een eerbetoon aan het traditionele mandje van een luchtballon, met een stevig maar lichtgewicht ontwerp dat zorgt voor comfort en duurzaamheid. 'Parachute' vangt de essentie van een parachute in zijn verfijnde, vloeiende vormen en biedt een elegante uitstraling zonder in te boeten op functionaliteit. 'Hot Air' maakt een statement met zijn gedurfde ontwerp dat de opwaartse kracht en vrijheid van een hete luchtballon weerspiegelt.

De 'Balloons' collectie van Theo Eyewear combineert vakmanschap met creativiteit en elke bril is zorgvuldig ontworpen om een vleugje avontuur toe te voegen aan je dagelijkse look. Kom langs en ontdek hoe de 'Balloons' collectie jouw stijl naar nieuwe hoogten kan brengen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips